Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 25, 2024

ΠΡΕΒΕΖΑ: Ο Σπ.Κυριάκης για την χρηματοδότηση για το Γήπεδο Καναλίου


Ανακοίνωση Βουλευτή, Σπύρου Κυριάκη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, που συναντήσαμε χθες με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Γεωργάκο, για την έγκριση της χρηματοδότησης του έργου «τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Τοπικής Κοινότητας Καναλίου, της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, του Δήμου Πρέβεζας», προϋπολογισθείσας δαπάνης 317.502€.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διαδικασίες για την έγκριση της προαναφερόμενης χρηματοδότησης, πραγματοποιήθηκαν σε άμεσο χρόνο, καθώς το συγκεκριμένο ζήτημα, είχε τεθεί στον Αναπληρωτή Υπουργό στις 19/7/2024, στην  πρώτη από κοινού συνάντηση που είχαμε με τον Δήμαρχο Πρέβεζας. Στην εν λόγω συνάντηση, είχε τονιστεί η ανάγκη χρηματοδότησης του συγκεκριμένου έργου, για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και την ασφάλεια του γηπέδου.

Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Υποπρόγραμμα Τομέα Αθλητισμού του Τομεακού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΤΠΑ) 2021-2025 του Υπουργείου, που αφορά δράσεις βελτίωσης των αθλητικών υποδομών, ενώ η υλοποίησή του, θα συμβάλει στον εκσυγχρονισμό του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Καναλίου, προάγοντας τις αθλητικές δραστηριότητες στην τοπική κοινότητα.

Η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου έργου, καταδεικνύει τη δέσμευση του  Αναπληρωτή Υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, κ. Ιωάννη Βρούτση, στην ανάπτυξη του αθλητισμού και στην προώθηση του αθλητικού πνεύματος. Η επένδυση στις αθλητικές υποδομές του νομού μας, αποτελεί επένδυση στην προώθηση ενός ενεργού  και συλλογικού τρόπου ζωής στην τοπική μας κοινωνία.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βουλευτής Ν. Πρέβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου